iris

söndag deluxe

Kategori: Livet

En söndag i slutet av maj började precis som en söndag bör.Med kaffe, kaka och vänner.Hampus och Adrian för att vara exakt. När kaffet var uppdrucket sa jag adjö och gick på teater med mina föräldrar.Sen mötte jag upp Ebba och gick till östermalm där Marcus hade en lägenhet i några dar.
Marcus och Torbjörn dansade till fame och vi hängde i fönstret. Hundra procent asbra söndag.
 

Elinas inflyttningsfest

Kategori: Fest

I början av november var jag ute och festade, klockan elva dagen efter åkte jag och jobbade och sen var det dags för fest igen. Men inte vilken fest som helst, nej det var dags för Elinas inflyttningsfest!!!
I köket hade Felix byggt en superfin bar där han serverade klassiker som Ljummen jul och Fruity Felix.Wow vilken grej! tänkte Line.
Torbjörn och Siri hade gjort ett superfint musikquiz och vi lyssnade noggrant på reglerna.
Medan de rättade quizet hade vi andra danspaus.
Wilma, jag och André vann! Men vi var också det enda laget med tre personer.
Julian var badass och jag hängde vid baren.
Coola kompisar.En del hade till och med nota i baren.
Asså detta par!!
Sen var det allmän allsång.
Hundra procent drama bakom bardisken.
Jag, Torbjörn och Siri försökte posa. Det gick olika bra.
Martin och Ck kom vilket firades med mer dans.
Kolla drömmiga!Sen blev jag alldeles fruktansvärt full och dansade.Och nånstans där tog kvällen slut, med folk på golvet och en glad Erica. Relativt fantastisk inflyttningsfest.
 

när vi äntligen åkte till humlan

Kategori: Livet

Hela sommaren sa jag och Vanessa att vi måste gå till Debaser Humlegården och dricka ett glas vin och en vecka innan hon flyttade till umeå lyckades vi äntligen ta oss dit.Ute i parken tränade folk i matchande kläder.
Vi satt och kollade på mina kollegor som jobbade och pratade nonsens.Sara och Fredrika anslöt och vi gick till Carin Wester och drack en drink innan vi sa hejdå till Vanessa och åkte till Från Ö till A.
Där drack vi tidernas äckligaste vin och hängde bland kläderna.Sen åkte jag och Fredrika vidare till cantinan där finaste Tella Viv spelade och sen var den augustitisdagen slut.
 

rättbuss på cyklopen

Kategori: Fest

För prick en vecka sedan var jag ledig och det behövdes såklart firas med fest.Jag, Linnea, Felix och Torbjörn började kvällen hos mig med discolampor, introtävling och rödvin.
Sen promenerade vi sjungandes hela vägen till kransen.
På tunnelbanan pimpade vi oss med glitterstenar och vips så var vi i högdalen.
Rättbuss hade stödfest för sin underbara buss som har blivit rostig. Vi kom dit lagom till välkomsttalet.
Det fanns (såklart) ett glitterbord och en piñata!
Jag och Line hängde i snurrgungstolskupolerna, ytterst oklart vad en ska kalla dem.
Mitt emot satt de här och var gulliga.
Sen blev tb en sim och siri fick ett snett glitterhjärta.Sen dansade vi. Och dansade. Och dansade.
Och hade limbo såklart!
Helt plötsligt var klockan halv fyra, de stängde och vi åkte hem. Ledig lördag + cyklopen + rättbuss = bäst.
 

fyra saker att göra innan jobbet, och en sak att göra efter

Kategori: Analogt

Jag jobbar som bekant framförallt under natten men bara för det kan en ju inte låta dagarna försvinna iväg. Så här är fyra sommardagar som inte gick till spillo.
En lördag åkte jag, Fredrika och Hilda till Djurgården och Hasselbackens terrass där Nöjesguiden lanserade sitt projekt Ljusa Nätter. Vi drack gratisöl, skrev ut massa bilder på deras lilla skrivare och hade det fint i solen.Prick en vecka senare var jag och Hilda tillbaka på djurgården. Men denna gången i galärparken på Popaganda <3 Parkteatern. Där drack vi bubbel, hängde med kompisar och lyssnade på Tella Viv och Vasas Flora och Fauna.En söndag hade jag bakisfika med bland annat Hampus i solen på fru marias.Och en lördag gick jag, Vanessa och Line på dagsfest där vi drack bubbel och kollade på technoälskande soldyrkare.Men varför sluta festa bara för att en behöver jobba lite? Så några kvällar när vi hade stängt terrassen gick vi och köpte folköl och kollade på soluppgången klockan fyra på morgonen. Ibland är sommaren ganska fin ändå.
 

en misslyckad gratisöl

Kategori: Livet

En onsdag i slutet av maj tänkte vi dricka lite gratisöl.Det gick ganska dåligt har jag för mig.Men vi var glada ändå.Sen satte vi oss på en bar istället och hade en toppenkväll.En annan dag skulle jag och Line gå på vernissage.Vi hittade ett konfettigolv, blev utstirrade av en arg gallerikvinna, bråkade med en sexistisk gubbe och drack rullad öl i klädaffär.Sen åkte vi till charlies och möttes av dessa glada.De var supertaggade och när klockan slog midnatt fick de lön och köpte drinkar till oss.
Det blev en toppenkväll det med!