iris

En regnig midsommarafton

Kategori: Livet

För en tid sedan så var det ju midsommarafton! Det regnade hela dagen men det gjorde ingenting för vi gick inte ut.Istället började vi dagen med att storhandla.
Sen åkte vi till Felix och började laga efterrätt och drack bubbel.Torbjörn lyckades få upp plastfolien vilket han fick nobelpris för.
Vi spelade exakt alla sommarklassiker och hade allsång.
Ebba och Johanna var där!
Och Torbjörn och Felix!
Timmarna gick och jag och Ebba var drinkmasters.
Vi drack vin, spelade spel, dansade och hade det allmänt bäst.
Det var en midsommar helt utan små grodor, grill och fallossymboler och det var så himla värt.
Till middag åt vi tacos förresten. Vem har sagt att en måste äta sill liksom.Torbjörn var diva och helt plötsligt var klockan alldeles för mycket och det var dags att krama alla hejdå och gå hem.

Två gånger fest

Kategori: Analogt

En lördag i januari bestämde jag, adrian och wilma att det var dags för ett äventyr. Vi åkte till universitet där det skulle vara något de kallade för svartklubb.Där såg alla bartenders likadana ut med svarta kläder och sotarmössa. Vi drack flasköl som man kunde betala med kort. Fick dessutom kvitto för den (med telefonnummer om en ville ligga). Åh och så dansade vi till avicii.Precis som en svartklubb brukar vara!! Eller aa kanske inte va? Men vi struntade i de annars hästpolospelande killarna och fuldansade tills klockan slog tre och de stängde på klassisk svartklubbstid.Veckan efter fyllde Amanda år!Kvällen började med massor av vänner och öl hemma hos Amanda innan vi åkte till Maskineriet där lighthouse huserade.Och efter mängder av dans promenerade jag, adi, amanda och mikaela till stureplan där vi stod i kö ett tag innan vi insåg att kvällen redan var på topp och åkte hem.
 

3 gånger vardagsöl

Kategori: Analogt

En torsdagskväll i slutet av december åkte jag, Adrian, Line och Caique till Från Ö till A.
Där drack vi gratisöl och spelade pingis.En annan torsdag i början av mars gick jag och Line på för många vernissager innan vi hittade en gräsbänk på Östermalm och slog oss ner.Och en onsdag i början av april drack jag öl med Max och Torbjörn tills vi insåg att vi var hungriga och gick till Little Persia som har så himla god mat.
 

Saker som gör en glad

Kategori: Analogt

Några saker som visar livet från sin bästa sida.Att ta med sig jättemånga kompisar, krascha en fest med vimplar i taket och ta över både dansgolvet och soffan.När Adrian och Wilma flyttade in i sin nya lägenhet och var pepp.Att dricka öl med Line i snurrstolgungorna på Cyklopen.Att marschera längs Hornsgatan i strålande sol den 8 mars och skrika för en jämställd värld.Att ha picknick och bli full med Evelina, Ville, Max, Torbjörn och Adrian en solig lördag innan jobbet.
 

Valborgshelgen

Kategori: Analogt

För sisådär en månad sen var det valborg. Till skillnad från förra året var vi helt bestämda på att lyckas lämna lägenheten.Så efter en middag med hos Adrian mötte vi upp Elin och Vanessa på Skeppsholmen.Där var det fest och vi drack alldeles för mycket öl fick minnesluckor och åkte dyr taxi hem till nyktra personer.Dagen efter var det dags igen så jag gick hem till Adi och drack en gt innan vi åkte till Line där vi taggade med tårta och vin, för att så småningom hamna på Debaser där bästa Solen spelade.Sen åkte vi till Cyklopen där ölen var slut och till sist hamnade vi i skanstull igen där vi drack mer öl och åt upp den sista tårtan.På söndagen spelade jag minigolf med (mot?) Line, Torbjörn och Siri i cirka tusen timmar. Sen åt vi mat och sen var den fina helgen slut.