iris

alt-j

Kategori: Musik

I fredags åkte jag till Münchenbryggeriet.Det här fina bandet hade skrivit upp mig på gästlistan och hade precis börjat spela när jag kom.
Gengahr heter dem och ni kan lyssna på dem här.
Så himla fint!
Nora var min plus 1 och vi köpte öl.
Sen började Wolf Alice!
Jag såg dem ju på Popagandas efterfest i somras men var precis lika taggad nu.Så sjukt bra är dem! Här är deras spotify!
Sen tog vi en rundtur eftersom vi aldrig varit på Münchenbryggeriet förut. Fint!På balkongen träffade vi de här glada tjejerna som gav oss glitter vilket alltid är en hit.Och efter det började kvällens huvudakt.
Alt-J! Det var deras första spelning i Stockholm och hypen var enorm.
Två skivor har de släppt och här är kan ni lyssna på dem.
Sen tackade vi Gengahr för en underbar konsert, och gick till Charlies för kolla vem som har kommit hem!!
 

På Spåret, punkare och dans

Kategori: Fest

I fredags åkte jag hem till Adrian och Wilma.De stod och lagade middag när jag kom.Vi tände ljus och åt mat.Adrian passade på att lösa lite korsord medan vi plockade undan.Sen kom Fredrika och vi såg På Spåret. 7 poäng fick vi den här gången men vi ger inte upp för det.Sen sa vi hejdå till Wilma.Och åkte till Cyklopen.Vagina Dentata skulle spela men vi hade missat dem.
Vi missade cirka allt men köpte en öl och satt och kollade på punkare som sålde lp-skivor.Men det var ingen dj! Så det var helt tyst, bara massa punkare som gick runt och minglade.Förbryllade av stämningen köpte vi några öl och gick därifrån.Vi missade tunnelbanan med en minut och fick vänta i en halvtimme.Så småningom kom vi fram till centralen.Och när klockan var ett klev vi in på Maskineriet där vi förväntade oss horder av folk men oj så fel vi hade. Det var typ tio pers vid baren så vi satte oss på övervåningen som var tom.
Vi drack öl med sugrör och kollade på människorna.Crew Crew var dj och spelade asbra musik.
Så vi tände en partylampa och började dansa.
Sen fortsatte vi att dansa och hade askul.Det kom lite fler folk men ingen kom upp till oss.När man är själv på dansgolvet är det okej att ta av sig skorna.
Efter en timmes dansade stängde de och vi åkte hem och sen var den superroliga fredagen slut.
 

All you happy people

Kategori: Livet

En lördag för några veckor sedan åkte jag hem till Adrian och Wilma.
Där satt Julian, Line, Siri och Elina och skrattade.Wilma hade på sig en superfin klänning som hon har sytt! Vi poppade bubbel på balkongen och drack vin.Så smångingom gick vi till bussen.
Så himla kramgoa människor!Klockan slog tolv och det blev Elinas födelsedag! Så då sjöng vi såklart för henne.Och en födelsedagskram senare satt vi på bussen.Vi åkte till Slakthuset där det var kö. Line ba Skaru ha öl?Efter lite köande bestämde vi oss för att strunta i allt (okej vi blev inte insläppta..) och åkte istället tillbaka till Adrian och Wilma.På vägen köpte vi en brownie som fick agera tårta med lite tomtebloss.FÖDELSEDAGSBARNET!Sen hade vi det supermysigt tills alla höll på och somna och det blev läge att åka hem. Asbra födelsedag tycker jag, hoppas Elina tyckte detsamma.
 

Sommarminnen

Kategori: Analogt

Saknar sommaren.Att kunna hänga med Julia och Carro som är bäst.
Smarta lösningar för att kolla på fotbollsVM och middag i Martins trädgård.
Konstig svartklubb på boxningsklubb och Lighthouse med Hampus.Och ölkvällar med en taggad Hilda och fina vänner.Att äta godis med dessa babes på Malcriada.Se världens bästa Kåldolmar & Kalsipper på Parkteatern.Och gå på Anarchopride med Silvana Imam som hemlig gäst.Att se Västerbron spela i en liten källarlokal vid Hornstull.Spela fotboll med en uppblåsbar badboll.
Att hänga bland de fina vimplarna på Feminight och skriva om de lokala valaffischerna.Att promenera till svartklubbar mitt i natten.Och suddiga söndagsfikor med fina vänner.