iris

Tillbaka på Ace

Kategori: Fest

I början av detta år spelade våra kära vänner i Forest Families på Ace. För en vecka sen var det dags igen.Jag, Hampus och Johanna började kvällen hos Vanessa där vi drack öl och missade tunnelbanan.
Sen sa vi hejdå till tjejerna och mötte upp Felix.
Vi gick till Under Bron där vi fick gratis öl och pratade med en kinesisk läkarstudent.
Sen åkte vi till Ace där våra vänner väntade.
Siri och Elina dansade och Max var taggad.
När kvällen blev natt klev Forest Families upp på den pyttelilla scenen och röjde som bara de kan röja.
Publiken älskade det såklart.
Joel började crowdsurfa.
Simon blev inspirerad och crowdsurfade han också.De var givetvis jättebra. Lyssna på dem på här.Sen fortsatte kvällen med mängder av vänner och dans.
 

What's the song called? La la la

Kategori: Analogt

Jag har ju glömt att visa andra hälften av mitt brightonbesök!
Dagarna spenderades som sagt med att vandra runt och kolla på folket, affärerna och graffitin.På lördagen åt vi Grubbs (så gott!) i en park, hälsade på nyfikna hundar och vilade i solen.
På kvällen dukade vi upp med cava och allt i det stora rummet innan vi drack WKD på stranden (stod ju på listan över saker att göra). Sen satte vi oss på en bar men fick panik över de 30åriga kvinnorna som dissade sin ena vän och flörtade med dj'n, så vi gick till Prince Albert där vi pratade med en hopplös man med vita solglasögen.
På söndagen gick vi till piren där tre killar dansade till La La La. En liten tjej ville vara med vilket alla älskade.Vi åt lunch i en park till tonerna av Brighton Big Band som hade en liten konsert.Sen fortsatte vi på musiktemat och gick till Green Door Store där det var en minifestival. Vi kollade på Morning Smoke som var fett bra innan det var dags för en eftermiddagsöl (som jag spillde ut) på Northern Lights.När det blev kväll träffade vi Caroline och drack öl på diverse olika ställen.På måndagen spöregnade det hela dagen så då gjorde vi det enda rätta och kollade på film i sängen. På kvällen hade det dock slutat regna så då gick vi ut med Caroline, träffade tråkiga tyskar och engelsmän med lockigt hår.
När vi vandrade runt på tisdagen började det helt plötsligt regna. Vi kom fram till att det var Brighton som sörjde över att jag skulle åka och gick och åt lunch istället.
Sen kom solen fram och då var det dags för mig att säga adjö för denna gång och åka hem.
 

Cyklopen

Kategori: Fest

I lördags hade Linje 19 och Planka.nu fest på Cyklopen och eftersom att vi älskar Cyklopen så var vi såklart där.Kvällen började med att vi åkte hem till Max och Ville där de spelade tv-spel och drack vin.Vi sa hejdå till Ville, mötte upp Evelina och Vanessa och kollade förväntansfullt in genom dörren till stans finaste kulturhus.Vi gick in och möttes av ett ballonghav. Hur fint??!Max var en ängel och bjöd på bubbel och vi slog oss ner på övervåningen.Efter ett tag kom Hampus vilket vi firade med dans.
De är smarta på Cyklopen så om man samlar ihop tio tomburkar så får man en öl, så jag sprang mest runt och hittade tomma burkar.
Bra folk det där!Kolla Hampus!!Suddiga vänner.
Det fanns ett karaokerum vilket givetvis är fantastiskt. Sen sa någon spela shoreline och då blev det ännu mer fantastiskt.
Så vi sjöng med till shoreline minst fem gånger i rad.Så himla festligt!Sen promenerade vi förbi dessa killar som hängde vid skateparken.
Genom dimman till Högdalens centrum.Och en bussresa senare var vi hemma.
 

Bullbak, återföreningsmiddag och mängder av öl

Kategori: En hel dag

I lördags var det höst och sånt är ju trevligt.
Dagen började med att jag och mina föräldrar åkte in till stan där det var en utförsäljning för Världens Barn. Massa företag sålde sina provkollektioner och alla pengar gick alltså till världens barn. Fint tyckte vi och köpte varsitt par skor.Sen sa vi hejdå och jag åkte hem till Adrian där Hampus satt och åt sushi. Det var ju kanelbullens dag så bakning stod på schemat.
När det bara finns en kavel och ett litet kök får man vara lite kreativ, så Hampus satte sig i vardagsrummet där han gjorde superfina wienerbrödsinspirerade bullar med ett glas som kavel.Felix kom och gjorde bullar med minst sagt intressanta smakkombinationer.
Sen väntade vi på att bullarna skulle bli klara och tände massa ljus.
De här två planerade sitt vinteräventyr som blir jättekul för dem och jättetråkigt för oss.
Till slut var alla bullar klara, Julian kom och vi dukade upp för fikafest.Sen åkte jag hem och lagade middag till Sara som har kommit hem nu.Efter mängder av nachos, guacamole och vin for vi vidare till Charlies där vi träffade Amanda och massa andra underbara människor.
Så himla fina människor!Lawin dök upp med ännu fler vänner.Folk kom och gick men ingen sa hejdå lika fint som Amanda.
När kvällen började lida mot sitt slut lekte jag paparazzi med dessa darlings.
Sen avslutade vi allt med djupa samtal som mest gick i cirklar innan det var dags att åka hem.
 

En tisdagspromenad

Kategori: Vad som händer

I tisdags promenerade jag götgatsbacken ner och när jag kommit till medis mötte jag upp Vanessa som precis hade slutat skolan.
Vi gick till skanstull och kom fram till att vi lika gärna kunde gå hela vägen hem. Det är hösttider och träden börjar ändra färg. Förvirrad som jag är pratade jag hela tiden om att vi var på en torsdagspromenad trots att jag samtidigt pratade om vad som skulle hända på torsdagen (ge mig rutiner tack).Kolla vilken darling!
Vi promenerade längs årstaviken. Förbi skyltar vi inte kunde förstå, allmän konst och oändligt många joggare.Det var så himla längesen jag gick där så jag har inte sett alla små ändringar de har gjort, till exempel denna minimala klättervägg som blir som nåt sorts alternativt hopptorn.
Vi kom fram till tanto och inspekterade palmerna som tydligen är konstgjorda med massor av skruvar och rep överallt.
Coolt ändå tyckte vi och fortsatte över liljeholmsbron där folk joggar i blommiga shorts och ungefär där tog den tisdagspromenaden slut.Nu ska jag försöka ta tag i mig själv och städa lite, tvätta, lyssna på Seinabo Seys nya ep och göra iordning mig själv. Det är ju trots allt fredag.