iris

En kväll på terrassen

Kategori: Analogt

En onsdag i början av juni slutade jag jobbet samtidigt som vanliga människor.Så när klockan var 18 mötte jag upp Vanessa och gick till Debaser Slussen Terrassen som precis hade öppnat.Efter ett litet tag kom Siri och strax efter henne André.Sen satt vi i solen, drack öl och hade det fint. Dessutom var det livespelning med Adam Chiapponi vilket gjorde allt ännu trevligare.Egentligen skulle vi bara vara där ett kort tag och sen gå vidare. Men det var så trevligt och det kom fler vänner hela tiden så vi var kvar till stängning. Så himla mysigt! Sen jobbade jag där resten av sommaren.
 

P3 Älskar

Kategori: Analogt

I slutet av maj var det P3 Älskar! En gratis klubbkväll på Trädgården med massa P3folk överallt.
Jag kom sent och missade alla bra artister som uppträdde men vi var taggade ändå.I ett rum dj'ade Christer och Morgan och våra P3hjärtan brann.Sen sprang vi runt och dansade och drack öl till stängning. Underbart!
 

socker

Kategori: Vad som händer

En söndag för några veckor sen tänkte jag att det var dags för lite kultur.
Så jag åkte till slussen och klev på båten mot djurgården.Efter en liten promenad kom jag fram till Nordiska Museet och denna gubbe.
Jag var där för att se utställningen Socker som enligt ryktena skulle se ut som en Wes Anderson film.
Utställningen var indelad i små rum med olika teman som berättade om sveriges sockerkonsumtion genom tiderna. Man började i biografen där det visades en film om sockrets resa till sverige.
Det fanns ett konditori och en lastplats.
Där kunde man kolla på gammal reklam och gamla lådor.
Men det bästa rummet var supermarketen. Där fanns det mängder av så himla fina förpackningar!
Asså ärligt, varför är inte vanliga förpackningar såhär stilrena och fina?
Blir typ genuint sugen på att köpa kåldolmar trots att det verkligen inte är gott.
Det var en ganska liten utställningen så sen var det dags att utforska resten av museet.
Det fanns till exempel ett litet 50tals hus man kunde gå runt i, och små statyer brevid tjusiga klänningar.
Och så ställde de ut Tore Johnson superfina bilder från Paris. Sockerutställningen är stängd nu men Tore Johnsons utställning visas fortfarande. På onsdagar är det gratis entré mellan 17-20, gå dit!Sen åkte jag hem till Max och Evelina som flyttade samma dag! Ville kom dit och efter att ha packat upp några lådor blev jag supertrött och bosatte mig i soffan. En toppensöndag var det!