iris

Förra fredagen

Kategori: Livet

Förra fredagen var vi bjudna hem till Mirjam där vi skulle bli bjudna på middag.Åh va kul tänkte vi och köpte en bukett tulpaner.
Mirjam hade lagat supergod mat! Bruschetta till förrätt och pasta med skaldjurssås till huvudrätt.Vi tog fejkade gruppbilder med blixt och några lite finare utan blixt.Efter maten spelade vi spel. Alias för att vara exakt. Men spel har en tendens att utvecklas när vi spelar dem så det vart bara nån form av galen gissningslek som inte bör lämna det rummet.
Sen blev vi trötta och tackade Mirjam för den underbara kvällen och gick hem. Det var en så himla härlig kväll som vi garanterat ska ha fler av
 

Söndagsklubben

Kategori: Livet

Idag ligger jag med feber i min säng och dör lite smått men förra veckan då var livet på topp.Efter en lördag som spenderades med bland annat de här fantastiska brudarna
vaknade vi upp i ett rum på södermalm.Jag, Julia och den här fina cykeln satte oss på gården och väntade på att alla skulle bli redo att möta dagen.Det var sol men svinkallt så efter timmars letande efter den ultimata solplatsen gav vi upp och kom fram till att öl var den enda vettiga saken att spendera resten av dagen med.
Så vi satte oss på en indisk restaurang och började vår kväll. Helt plötsligt kom vi på den briljanta idéen att ha krogrunda.
Sagt och gjort. 6 ställen vi inte brukar gå till hann vi med innan klockan slog 2 och det var dags att gå hem. Det var en sjukt bra söndag som jag hoppas det bli fler av.
 

JAG AGERAR

Kategori: Fest

För exakt en vecka sen lanserades en ny kampanj mot sexuellt våld. Den heter Jag Agerar och är skapad av grymma Föreningen Storasyster. Allt går ut på att folk ska vågra prata om sex och det idiotiska våldet som tyvärr finns och inte uppmärksammas, läs allt om det här. Detta underbara initiativ firades med en fest på Södra Teatern.
Världens bästa Hampus och Mirjam har äntligen kommit hem från Australien vilket var ytterligare en anledning att fira.

Sjukt duktiga artister, som Armand Mirpour, inspirerande talare och grymma dj's turades om att sprida bra budskap på scenen.

Den alltid lika underbara Bianca Kronlöf var kvällens konferencier.Även Tiffany Kronlöf var där och sjöng sina smarta feministiska sånger.Jag vet inte vem det var men en dj spelade världens bästa remix av wannabe (fatta va fett?!) och jag och Fredrika dansade som aldrig förr.Sist på scen var Julia Frej som var helt galet duktig. Asså rösten den kvinnan har!
Sen tackade vi förr oss, åkte hem och tänkte att fan va mycket bra folk det finns i vår värld.
 

Min födelsedag

Kategori: Fest

För ett tag sen fyllde jag år. 20 år!! Helt galet, nu är jag ju typ vuxen och måste skaffa mig ett liv (fast nää det kan jag göra sen). För att fira detta anordnade jag fest med superkort varsel och glittertema. Jag spenderade kvällen överallt utan något som helst form av fokus men fina Emma beslagtog min kamera och tog mängder av bilder (okej, några är faktiskt mina men det är inte väsentligt).Av mina finaste fick jag en flaska tequila vilket innebar att alla var tvunga att motvilligt shotta.Jag fick en sombrero(!!) som jag hade på mig HELA kvällen och hängde med Emina som jag inte träffat på åratal.

Adrian hade sin underbara paljettfrack och folk spelade spel.
Hilda, Valentin och Martin.Evelina var egentligen sjuk men kom ändå (bästa!), Felix var suddig och Siri var snygg.
När klockan slog tolv pausade Felix musiken och så sjöng alla för mig. Det var typ det finaste jag nånsin varit med om. Sen dansade vi som galningar.
Asså dessa brudar!
Fredrika var där, Emma lös när hon dansade och Felix hade ett lösskägg som pannband, varför inte liksom. Den superfina lokalen heter för övrigt Melodybox och är ett soft kulturhus där fler folk borde hänga.Diana var party och Julian var koncentrerad, tror jag.
Sen åkte vi till Cyklopen där det var feministfest med glowsticks. Jag och bästa Diana dansade och kramades.
Efter mängder mer dans satte vi oss på bussen hem där Valle skrev grattismeddelanden på sätena. Det var en sån himla bra kväll och jag är så otroligt glad över alla som var med och förgyllde den.
Dagen efter, på min själva födelsedag, åkte jag, Felix och Adrian till Fredrikas fik och fikade.Det är något av det bästa en kan göra på en söndag, särskilt när det är fantastiskt vårväder och livet känns ultimat.
 

En kväll på Ace

Kategori: Analogt

Den 24e januari spelade våra kära vänner i Forest Families på Ace. Med tanke på de oftast oväntat tråkiga kvällarna vi har haft där så var det lite motvilligt vi betalade den obligatoriska garderoben och steg in i värmen.
Men kvällen till ära var det proppfullt med bra människor, alla kände alla och alla var supertaggade.
Forest Families har aldrig haft så bra publik. Folk crowdsurfade konstant, alla dansade och hypen var enorm.Max blev såhär glad och så fortsatte kvällen i glädje, hångel och dans. Och en del observerande av idioter men dem behöver ingen uppmärksamhet så kvällen slutades med nattmat med fina vänner.
 

En lördag

Kategori: Fest

Jag insåg nyss att jag har massa spännande helger att redovisa. Just nu filmar jag roligt vi gör så jag har helt glömt bort att det blir en del foton också.
För ett par veckor sedan hade vi den sista kvällen på vårat älskade stammishak (ovetande om att det skulle bli det sista). När jag inte gjorde konstiga miner med Felix var jag djupt koncentrerad med att gissa rätt på vilka flaggor som tillhör vilket land, är tydligen urusel på det.
Vi avslutade allt med en shotbricka som har hypeats i åratal innan vi begav oss soft klubb i industriområde.
Vi satt och pratade på en av typ två bänkar och drack billig öl.
Att blunda när en posear är tydligen den senaste trenden.
Det var en galet najs klubb, proppfullt med människor och ballonger, dans och soulmusik.
När klockan slog 5 var det dags att gå hem. Ja GÅ. Det tog en timme men det var tillräckligt varmt så det var bara underbart. Och bara så ni vet, Kamälgen är mycket högre än den verkar.
 

De första dagarna i januari

Kategori: Analogt

Torsdagen den andra januari satt jag på Tre Vänner med dessa finingar innan jag gick på en ytterst stel fest som jag lämnade relativt snabbt för en trevlig nattpromenad.
Dagen efter åkte jag och Felix återigen till Midsommarkransen för att hälsa på Adrian och Wilma som precis hade flyttat in i sin tillfälliga supermysiga lägenhet.Kvällen inleddes med en middag med familjevänner vilket brukar vara inledningen på en legendary night. Sen drack vi öl med bland andra dessa blundande babes.Och dagen efter det hängde jag och Martin under de här fina lamporna i Hornstull innan vi åkte hem till Adrian och Wilma för en sen frukost/eftermiddagsfika.