iris

Genom min Diana - sneakpeak

Kategori: Analogt

De senaste månaderna har jag fotat massa med min Diana. Det är en supersöt mintgrön liten plastkamera som tar galna bilder där inget blir som en tänkt sig. Snart är det dags att ställa ut dem (!) så jag nu tänkte jag visa lite hur resultatet har blivit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På onsdag (29/5) är det vernissage i Dieselverkstaden i Sickla. Kom dit! Vi är nästan 30 pers som har tolkat temat "Genom mina ögon". De bilder jag redan har sett har varit sjukt snygga så det kommer att bli grymt! Utställningen sitter uppe i två veckor om en inte vill komma på vernissagen.

April men mest maj

Kategori: Foto

Den senaste tiden har jag gjort allt möjligt men smart som jag är har jag knappt haft med mig kameran.Jag började april med att gå till Stockholms Stadsteater för att se Apatiska för nybörjare av den alltid lika fantastiska Jonas Hassen Khemiri. Se den!Vi hade mösspåtagning vilket innebar att vi drack alldeles för mycket öl alldeles för tidigt på dagen, underbart!
Jag har varit på tre studentskivor men inte fastnat på så många bilder. På den senaste skivan var jag skogsrået och hade vita lösögonfransar, det var najs.Har druckit ännu mer öl och hängt med mina gangster vänner.Jag har även varit som ett litet barn på ett nästan gratis Gröna Lund (ärligt talat, helt sjukt kul), lyssnat på Daft Punk's nya låttusen gånger utan att sluta älska den, klippt mig och misslyckats med att skaffa mig ett jobb, ätit glass i solen (sommarkänslor!!), virat stålinsekter, pratat med australiensare och en övergiven fotograf på Kulturnatt och säkert massa annat kul också. Nu återstår bara en hög plugg som måste försvinna snart, men det är sol så det kommer nog att lösa sig.
 
Stay positive! (hehehe)