iris

Forest Families sista spelning

Kategori: Musik

Forest Families är ju ett band som dyker upp här lite då och då. I höstas bestämde de sig dock för att lägga ner och torsdagen den 23 oktober hade de sin sista spelning.På Debaser Strand! De har ju faktiskt tidigare spelat på Medis så varför inte avsluta allt på Strand liksom. Vi drack öl, träffade massa kompisar och såg hur lokalen fylldes med folk. Elsa hade dessutom kommit över från Holland!!Felix hjälpte till att sälja slut på merchen.
Och sen var det dags!
Adrian hade skrivit låtlistan på en mugg han drack öl ur.
Det sägs ju att man ska sluta när man är på topp och det var dem.
Även fast bandet inte längre finns så går det såklart fortfarande att lyssna på deras musik. Här är deras spotify!
Sigrid kom upp och spelade saxofon på en låt också!Så det var allt från AdrianMartinLeoSimonoch Julian.
Det är över, som de själva skulle sagt.Efter Forest Families spelade två andra band men de var inte alls lika bra.
Så vi gick hem till Adrian och Wilma och avslutade kvällen med bubbel istället.
 

Livet är en fest tvåkommanoll

Kategori: Fest

I slutet av april 2013 gjorde jag en film om en vecka i mitt liv. Och i februari förra året gjorde jag samma sak. Det tog en mindre evighet för mig att klippa ihop allt men nu är den klar!
Så här är mina helger under en månads tid. Det börjar med Wilmas hejdåfest innan hon flyttade till Brighton. Sista kvällen på Charlies, en shotbricka som har hypats i år, massa folk på lighthouse, adrians eviga försök att ta sig upp på kamälgen, en chillkväll på Cyklopen med Adrian och Leo, massa dans, kvällen vi skapade vårat kortspel, min födelsedagsfest som var bäst! Och sen slutade allt med att Mirjam och Hampus kom hem från Australien och vi gick på Jag Agerars releasefest.
 

Släktsöndag

Kategori: En hel dag

I helgen var mammas kusin Monica här på besök från Philadelphia. Halloween 2013 var ju vi där och hälsade på så nu var det dags för henne att komma hit.Så i söndags åkte jag in till Designtorget där jag träffade mamma och Moni.Eftersom att det var söndag var vi såklart tvungna att söndagsfika. Så vi åkte till söder och satte oss på Gildas Rum.
Sen gick vi runt bland massa affärer. Bland annat Grandpa där allt är så fint men så dyrt.Moni fotade alla roliga skyltfönster vi gick förbi.Sen åkte vi hem till Stefan och Helene där vi skulle träffa resten av släkten.
Anna och Lasse kom dit!Sen åt vi.Och busade i köket.
Fina mormor, morfar och Jocke.Vi facetimeade med Bob som är Monis pappa.
Telefonen gick runt hela bordet så alla fick hälsa.
Till efterrätt fick man göra sin egna semla.Vilket Jocke tyckte var en underbar idé.Och sen tog den supermysiga söndagen slut.
 

1års kalas

Kategori: Analogt

En kväll i slutet av september åkte jag, Adrian och Wilma till Cyklopen där de hade 1årskalas. Vi dansade och drack öl precis som sig bör.

Solen

Kategori: Musik

I slutet av december spelade Solen på Debaser Strand.Kvällen började med tacomiddag hos Adrian.
Sen gick vi ner till Strand där vi träffade Nora.Bandet stod i merchen och jag blev starstruck och vågade inte köpa en tröja och sen försvann dem. :( Om nån känner för att ge mig en svart Förlorare-tröja så blir jag lycklig.
Love Antell var dj så vi stod mest och stirrade på honom.Typ såhär.
Sen började Solen!Om du på nåt vänster lyckats missa dem så är det ett fantastiskt band du genast bör lyssna på.I höstas släppte de sitt debutalbum Till dom som bryr sig och hade releasefest på Cantina Real där det aldrig har varit så mycket människor.
Lyssna här!Efter spelningen fortsatte dansandet men vi gick tillbaka till Adrian istället. Där drack vi glögg och spelade plockepinn.

6 september

Kategori: Analogt

Lördagen den 6 september åkte jag, Julia och Carro till Blåsut och gick åt fel håll.Efter ett tag kom vi dock fram till Nytorpsgärde där det var Festival för 17! En festival skapad av det fantastiska nätverket Linje 17 alltså. Vi kom fram precis innan Teddybears bjöd på dessa underbara fyrverkerier.Det fanns tre scener, massa människor, mat och musik. En äkta familjefest och det var så himla mysigt! Vi dansade till ett band som jag tror heter Montag Mania.Sen gick vi och drack lite öl innan det var dags att gå vidare. En bussresa fullproppad med människor senare var vi framme vid Hellasgården. Och en ganska lång promenad efter det kom vi fram till Kärlekstemplet. En open air med mängder av människor, lasershower, små eldar och dans. Vi drack vin, dansade och hånglade med fina killar med lockigt hår.När klockan blev 6 letade vi upp varandra och började resan hemåt.
Klockan sju kom bussen. Dessa finingar somnade och jag fick en röd pelargon och gick på efterfest.
 

Födelsedagsfirande

Kategori: Fest

Den 20 december Ville och Max 20 år och det är ju inte varje dag ens vänner fyller tjugo så det var läge att fira med stil.
Födelsedagsbarnen!
Vi började kvällen med en mysig middag på restaurang.11 personer var vi som åt och sjöng och hade det allmänt trevligt.
Sen gick vi till Corno Strada som är som en billig Vasastankrog fast på söder. Axel och Vanessa kom också!Vi gav Ville en present och drack cava precis som en bör göra på sin födelsedag.
Sen gick vi till tunnelbanan.Och vidare till Fasching!
Jesper och Ville var fina som få.
Sen dansade vi.
Vi slutade i princip aldrig dansa.Aa ni fattar grejen.Men sen stängde det och då var det dags att dra sig hemåt.
Grattis på födelsedagen Max och Ville!! Hoppas ni hade lika kul som jag.