iris

Ett rökrum fyllt av kaos

Kategori: Analogt

Livet är ju en fest hörrni och en kväll i maj slog vi på stort. Mina kära kulturamavänner hade nämligen skiva med temat Jag kom just från..Jag, Evelina och Vanessa bestämde att vi skulle komma från ett rave (men egentligen kom vi från gratis öl på beyond retro) och letade upp våra bästa färgglada 90-tals kläder.Wilma hade precis kommit hem från England (woho!) så det var ju ett givet val, och Adrian var fyndig som vanligt.Så dansade vi, pratade med mängder av människor och kollade på när studenterna gjorde saker de säkerligen skämdes för dagen efter. Precis som en skiva ska vara. Sen promenerade jag hem och det var inte svinkallt.
 

Studenter och Strand

Kategori: Livet

För en vecka tog Johanna studenten. Hur galet är inte det??! Tiden går ju så hejdlöst snabbt och helt plötsligt har en gift sig och köpt villa typ.
Hur som helst så började jag min kväll med att gå vilse i sollentuna trots att det egentligen var världens lättaste väg. Så småningom kom vi hem till Johanna där vi fick massa god mat.När vi gick därifrån såg Vanessa en kundvagn och sprang.
Ville höll på att bli påkörd men Vanessa var glad ändå.
Jag lämnade Johanna på hennes slutskiva och mötte upp Julia som också tagit studenten.
Vi tog med oss bland annat Hampus och gick till Strand som har alldeles för dyr öl för att kunna vara så trevligt.
Fler kom och det blev kramkalas.
Jag och Sara tog en svängom på dansgolvet innan det var dags att gå. Vi hamnade på en efterfest där vi drack folköl med arkitekturstudenter.Sara langade en misärbild som var så bra så den visar jag någon annan gång och vi gick hem.
 

Valborg

Kategori: Analogt

Nu har jag lyckats skanna min senaste rulle film så nu är det läge för diverse återblickar.
Årets valborgsmässoafton spenderades hemma hos Adrian.
Hilda skalade morötter på balkongen.Vi lagade middag och lyssnade på massa musik.Koskenkorvan kom och gick och kvällen blev natt.Allt som allt var det en supermysig kväll och en galet värd valborg.
 

hamnar vi på bloggen nu??

Kategori: Fest

Förra fredagen var en händelserik fredag, vilket alltid är trevligt.
Jag satt själv på Tantoklafset och kollade på Oh My! som var superbra. Hela Tantoklafset var jättebra. Så himla mysigt och så skön stämning.Sen kom Julia och räddade mig från ensamheten. Vi åkte och kollade på bästa Ella som hade sin första spelning med sitt band Shelter. Dog av hur bra de var.Lil' j var gangsta och drack aussie i rulltrappan.
Sen träffade vi dessa babes och gick på klubb.Helt plötsligt tändes en spotlight och Zhala började sjunga. Stencool brud!
Sen dansade vi hela natten lång.Klart en ska hänga lite på en kanon..
När solen gick upp mötte jag och agnes en göteborgare som kallade mig för bananer i pyjamas och så snackade vi psykos med dino. Så värd kväll!