iris

Haters don't dance

Kategori: Analogt

Två dagar efter att vi kom hem från Berlin så fyllde jag år!Jag spenderade dagen med att ligga i min säng och må dåligt, men på kvällen kvicknade jag till och gick till Morfar Ginko.Världens bästa Ebba var där! Vi gjorde quizzet i vanlig ordning. Det gick sådär men jag fick ett hurra av alla som var där och ett glas cava så det var kul.Felix tog fram en påse fylld med fina presenter, bland annat en dansande anka och en L.A.P.D.-keps.Sen hängde vi på Marie Laveau och dagen efter var det dags att återgå till verkligheten och jobbet.Två veckor senare var det skärtorsdag och efter mat och förande hos Line som då bodde hos tb åkte vi till södra teatern där det var fest.Alla kunde låten utom Felix.
Vi dansade och sjöng, träffade kompisar och folk och hade fruktansvärt kul tills klockan blev fyra och de stängde.
 

Det är bara att fiska upp gurkan och gå hem

Kategori: Resor

En fredag i slutet av februari kom Hilda och Nora till berlin!Adrian var sjuk så vi lät honom sova.
Och gick till gubben och drack öl.
Dagen efter var det sol och vårigt.Vi gick till den lokala marknaden och dog över alla goda röror och egenodlade grönsaker.Hittade ett bokträd där man kunde hämta och lämna böcker utan några krav.Åt lunch mittemot denna grymma muralmålning.
Hängde i second hand affärer och insåg att Rewe är en underbar mataffär. På kvällen vann vi gästlista till Seinabo Sey, hängde med Elin och hennes pojkvän och gick på klubb.
På söndagen väckte vi våra slitna kroppar med en våffelbrunch från himlen.
På detta superfina ställe!
Sen gick vi till mauerpark.
Och till Godshot för en eftermiddagskaffe.
Vad vore en söndag utan drinkar tänkte vi och gick hem och gjorde oss fina.
Det blev kväll och vi gick till ett vegansk fik/bar där bartendern inte alls förstod vad jag ville dricka.
Men deras toa var helt sjuk! Full av glitter och discoljus <3Sen gick vi till en liten coctailbar där drinkarna var dyra (eller iaf för att vara i berlin), bartendern hade smoking och ur högtalarna spelades jazzmusik.Där satt vi och skrattade alldeles för högt och drack svingoda drinkar tills klockan blev två och vi gick hem och spelade kort och drack öl. Kan en söndag bli bättre?