iris

Fem grillar hamburgare

Kategori: Foto

En solig helg för ett tag sedan satte jag mig på en buss och åkte till Mirjams landställe på Djurö.
Killarna chillade och jag försökte vara den grillmästare vi alla vet att jag är *host host*.Det tog ett tag innan jag förstod hur lång tid det faktiskt tar att grilla en hamburgare men tillslut blev allt färdigt och vi fick äta.
Sen gick vi ner till vad som kan ha varit den finaste solnedgången jag någonsin sett.
Att sitta och kolla ut över ett stilla vatten och en solnedgång må vara en klyscha men fan va underbart det är.
Helt plöstligt bestämde sig Felix för att han skulle ha en photoshoot vilket resulterade i att alla andra bilder på min kamera raderades och istället fylldes med bilder på Hampus och Adrian.
 
Jag förstod aldrig riktigt vad temat var men jag anser att det handlade om någon form av krigare som typ blev trollbunden av det magiska ljusklotet.
 
En kan aldrig riktigt veta med konst, det är det som är det fina.Dagen efter missade vi bussen hem med en minut det gjorde inget för det var sol och vi hade haft en bra helg.

Kör bara kör

Kategori: En hel dag

Jag tänkte göra ett typiskt blogginlägg och berätta om min ytterst (inte så) intressanta gårdag.Dagen började med att jag iförd mitt favorit-knallrosa läppstift åkte till Dieselverkstaden där vi plockade ner vår utställning.
Eftersom att klockan inte var så mycket när jag kom hem och för att jag är galet förkyld så bestämde jag mig för att kolla på film och dricka en kanna te.Chatroom hette filmen och den var helt okej bra, en måste ju gilla en film med Aaron Taylor-Johnson liksom. Medan jag kollade på filmen funderade jag även om jag skulle göra något halvgalet, vilket jag gjorde.Jag färgade nämligen håret blått! Det blev sådär och jag var tvungen att göra om det och allt blev lite stressat och kaos.För sen var jag tvungen att springa iväg för att möta upp denna babe.Vi skulle nämligen iväg på finaste Adrians studenmottagning. Det är så galet att alla tar studenten nu och att vi "kliver ut i vuxenvärlden".
Överallt fanns det syrener och ballonger och alltihop var väldigt mysigt.Felix höll ett jättefint tal och alla njöt/dog av den varma solen.Sen uppgraderade vi gänget och gick vidare till nästa fest.För även Mirjam hade tagit studenten och det behövdes självklart också firas.Vi åt god pannacotta, drack öl och babblade.
Efter några bilder med studenten herself så var det dags att gå vidare.Vi gick, såklart, till Charlies där vi fortsatte att dricka öl och babbla.Sen tänkte vi gå till baba men struntade i det och langade några poser på medis istället.Vi hamnade på McDonalds med dessa finisar där vi pratade brustna hjärtan och jag tappade rösten i mina försök att få alla att bli glada.Vi orkade inte vänta på tunnelbanan så vi åkte till Aspudden och gick därifrån med en gammal grundskolekompis som berättade om sitt liv och jag gick mest bara och skrattade.När jag kom hem var det superljust ute så jag satte mig på trappen och njöt av det faktum att jag hade överlevt hela kvällen utan en jacka. Sen tog jag några förvirrade bilder på mitt blåa(!) hår eftersom jag hade glömt bort att göra det tidigare. Och det var den kvällen! Idag är det sol och det ska firas, det faktum att det är Sveriges nationaldag kunde jag dock inte bry mig mindre om. Men heja heja!
 

Vad fan händer nu?

Kategori: Livet

Jag sitter ensam i ett tyst rum. Det är mulet ute och jag kan knappt höra fåglarna kvittra. Har sovit bort halva dagen två dagar i rad nu men eftersom jag har levt med konstant sömnbrist den senaste månaden så tycker jag att det är okej.
I fredags tog jag studenten vilket är helt jävla galet! Tänkte berätta lite mer om det en annan gång. Har fortfarande ont i halsen/är förkyld från flaket i fredags och imorgon är det dags igen, men vad gör det.Vem behöver kunna prata ordentligt när man kan lyssna på superhög musik och dansa?
Så frågan är vad som ska hända nu. Jag funtar på att spontanfärga håret rosa eller blått som de här snyggingarna.
Jag ska skaffa mig ett jobb också men det är ju väldigt svårt. Särskilt när en inte vet vad en vill jobba med. Så under tiden tänker jag bara njuta av sommaren, tjata på min kompis att följa med på festival, dansa, dricka öl nätterna långa och kolla på film.
Alla bilder kommer från typ Tumblr och We heart it och jag har självklart glömt bort de exakta källorna. Det är dåligt, man ska alltid ge cred till fotografen.
PEACE!