iris

En bättre måndag

Kategori: Vad som händer

För nån vecka sedan var måndagen inte en vanlig måndag. Det var nämligen annandag påsk och man var ledig.
Eftersom att det i princip betydde att det var söndag så bestämde vi oss för att ta en söndagsfika.Jag, Fredrika och Felix åkte till Fru Marias och slog oss ner vid det största bordet.
Hampus kom och strax efter även Adrian och Mirjam.Wilma kom med kaffe och vi pratade om storslagna sommarplaner.
Så småningom stängde de. Vi fick bullar och bröd vi delade upp och tog med hem.
Sen blev det kväll och eftersom det var måndag så var jag ju såklart tvungen att dricka måndagsöl!Axel var hemma från London vilket var en ännu bättre anledning till att ses.Vi satt på HoneyHoney och drack öl. Här är Ville precis på väg att visa sin nya jacka.
Axel och Axel.
Max och Johanna var där också!
Och efter massa prat, skratt och en sista öl på Carmen var måndagen slut och vi åkte hem.
 

En sån där solig dag

Kategori: Analogt

En solig fredag i mitten av maj förra året åkte jag till Tantolunden.
Där satt Johanna och Evelina och njöt av solen.Tanto var fullt av folk som hade picknick och någon hade tagit med sig en soffa att ha högst upp på kullen. Varför ha en filt när en kan ha en soffa liksom.Axel och Max var där och vi åt mat, drack vin och lyssnade på musik sådär som man gör när det är fredag och äntligen varmt ute.
Vanessa kom och en box vin senare gick vi vidare på nya äventyr.
 

Nionde mars

Kategori: En hel dag

För exakt en månad sen fyllde jag år!Det var måndag och jag började dagen med att jobba lite. Vi har galler på fönstren men det är fint ändå.Sen mötte jag upp Felix och åkte till Gamla Stan. Vi skulle hämta lite bilder jag har framkallat men de var inte färdiga.Så vi fick gå och fika istället. På Grillska Huset tillsammans med två skvallrande tanter samt en pappa med sin lilla förkylda son.Vi gick till Slottet men det var stängt eftersom det var måndag. Här är Felix!Jag hade egentligen tänkt spendera eftermiddagen på Nordiska Museet så vi gick på Djurgårdsfärjan.Men sen stannade båten vid Skeppsholmen och vi kunde ju lika gärna hoppa av där så det gjorde vi.
Sen slog klockan fem och jag åkte till Scandic Malmen och vinkade till mina föräldrar som kom strax efter.Vi skulle dricka födelsedagsdrinkar så jag sa att jag gillade sura drinkar och fick den här supergoda.På Götgatan gick kändisar, kompisar och lådor runt.Efter att ha kollat på de jättefina hattar i skyltfönstret gick vi till Taste of Vietnamn.
De har supergoda vårrullar och härlig inredning.Sen sa jag hejdå till mamma och pappa och promenerade till Wollmars där dessa finingar väntade.
En efter en kom det massa vänner. Hampus och Max till exempel!
Evelina hade med sig partyhattar och livet var på topp.
Vi var fjorton personer totalt!
Jag försökte ta ett gruppfoto men det är hopplöst svårt när en har ett fast50 objektiv och inte så mycket plats. Här är dem iaf! Max, Wilma och Felix. Adrian och Elina.
Axel, Evelina och Hampus. Line, Johanna och Vanessa. Så himla fint gäng! Siri och Fabian var där också men de fastande inte på bild.
Och här är jag!
Vi drack öl och hade kul.Världens finaste och bästa människor!Så småningom blev klockan ett och dags att åka hem. Tack för en asbra födelsedag!