iris

Be the raving choir

Kategori: Analogt

Här kommer ett gäng bilder från senaste tidens festligheter!En onsdagskväll i mitten av maj drack jag öl med Erica sådär som vi gör ibland.En fredagskväll började med Erica på ett Nöjesguidenevent.
Och slutade med Gustaf i soluppgången efter svartklubb.Och en kväll i juni dansade jag på slaktis med bland annat Vanessa, Isak och Erica.En fredagskväll i juli köpte jag och Siri massa öl till försvunna vänner på brooklyn.
Dagen efter dansade vi till indiehits på södra teatern.
 

Sommarkonserter

Kategori: Analogt

Nu spolar vi tillbaka tiden till mitten av maj och roliga dagar.En torsdag gick jag och Johanna på vernissage.Sen gick jag till Trädgården där ölen fortfarande var billig pga tidigt och bästa Naomi Pilgrim spelade.Nayana kom dit och vi kollade på Mapei som tog upp seinabo sey på scenen och det var guld.Onsdagen veckan efter hade Julian och Martin vernissage på cyklopen!Sen sprang jag och ebba iväg till strand där Fat White Family spelade och det var garanterat topp tio sjukaste giget jag sett.En fredag i mitten av juni var det dags för stockholms mysigaste minifestival. Tantoklafset! Jag och Nayana satte oss i solen, öppnade en öl och kollade på alla fina band som spelade.Sakta men säkert anslöt massa vänner och i slutet dansade mängder till fina Knash.Efter att ha upptäckt en ny favoritpub åkte jag och Adrian till magiska trädgården där Fredrika, Elin och Hilda redan var. Vi dansade, träffade mängder av folk och hade livets mest dramatiska promenad hem i totalt spöregn ner för alldeles för branta klippor och evighetslånga motorvägar.
 

Trädgårdsdagsfest!

Kategori: Analogt

En solig lördag i mitten av juli hade jag trädgårdsfest!Vi släpade dit ett partytält och satte upp ballonger och vimplar prick överallt.
På borden ställde jag två engångskameror och här är bilderna från dem!
Mirjam och Nora, Fredrika och Hilda.Ellie hade med sig massa bigarråer och Ebba blev proffs på att knyta en knut på stjälken i sin mun.
Det fanns en kubbhörna!
Hampus och Adrian, Marion och Erica.Det fanns massa såpbubblor också!
Vi åt mat och tog en gruppbild, vilket gäng va <33
Det var folk överallt och det var så himla trevligt.
Isak och Adrian, Karl och Hampus.
Felix kom direkt efter jobbet och höll ett musikquiz som var fett svårt.
Vanessa, Fideli och Evelina. Och Axel bakom vimplarna.
Nora och Hilda hade uppenbarligen kul.
Gustaf kom! Och Isak och Erica posade på valfritt sätt.
När solen gått ner och discolamporna snurrat i timmar insåg vi att det var dags att sluta störa grannarna med vår skönsång och flyttade in dansgolvet.
I köket var det irish coffee-verkstad och i vardagsrummet var det soffhäng.Och helt plötsligt var klockan halv sex på morgonen och världens finaste dagsfest var slut.
Tack kompisar!
 

Den bästa sommaren

Kategori: Analogt

Årets midsommarafton firade jag ute på Skå där det var festival!Så nån gång mitt på dagen satte jag, Adrian och Felix oss på en buss ut mot Ekerö. Vi skulle campa så vårt första mission var att få upp tältet, något som (till våra grannars nöje) var lättare sagt än gjort. Men till slut fick vi upp det och samtidigt kom Fredrika, Elin och Hilda vilket vi firade med att dricka bubbel och göra blomsterkransar.
Vi kastade stenar på porslinstallrikar och studsbollar på kungafamiljen, kollade på improvisationsteater i oasen och dansade på dansbanan. När den här bilden tog var vi hungriga för en propp gick så det blev matkaos.Helt plötsligt var det kväll och gänget posade framför rättbuss som hade irish coffee häng.Och det var ju såklart massa bra band som spelade! Det här tror jag är the exorcist gbg som var kvällens sista och bästa band.
Sen gick vi till dansbanan och dansade. Vid fyra tröttnade bartendern (som för övrigt fyllde år) på att vara bartender och ställde fram all öl istället och gick och dansade. <3En efter en åkte folk hem/gick och la sig och tillslut var vi bara ett random gäng på tio personer som satt och pratade tills klockan var typ sju och det var dags för att sova.Dagen efter var det varmt. Vi åt våffelfrukost och spelade pingis.Jag låg i solen och halvsov och vi tog typ tre promenader till ICA för att köpa glass och chips.Vi tog en promenad åt andra hållet också och hamnade på en skolgård med en linbana.När vi kom tillbaka kom rättbuss och sa att vi skulle åka och bada.Bra idé tyckte vi och hängde på. Bussen åkte till Stenhamra kalkbrott som var så himla fint!!!
Sen blev det kväll och vi såg Weinmarrepubliken som var intressanta och Moon City Boys som var bäst.Och så sprang vi ner till stängslet och kollade på solnedgången.Felix och Adrian spenderade väldigt lång tid med att försöka få plats i en väldigt spänd hängmatta. Det gick sådär.Klockan två började den officiella efterfesten som låg i en glittrig del av skogen.Folk satt dock mest och pratade istället för att dansa så jag bestämde att vi behövde en indieefterefterfest och drog med mig ett gäng till dansbanan.Det blev en succé bortsett från när en jobbig tjej tog över vilket genererade denna blick från adi.Vid niotiden var vi fem personer som satt kring ett bord och drack cider för all öl var slut. Det började regna och vid halv elva gick vi och sov. Nån timme senare gick vi upp, drack en kopp kaffe och packade ihop tältet.Det var garanterat den roligaste midsommarhelgen jag nånsin haft!