iris

uppe i cloudzen

Kategori: Analogt

En sommarkväll fick jag sluta tidigt och åkte till wilma och adrians innergård där massa fina vänner satt och hade det trevligt.Killarna var på bushumör så efter ett par drinkar sa vi hejdå till resten och begav oss ut i natten.Promenerade runt i västertorp.Vi åkte till kransen och klättrade över murar och ner för igenväxta backar fram till en svartklubb där vi drack öl, lyssnade på hiphop och hade utfrågningar med snubbar som ville jogga runt årstaviken.Innan vi hoppade ner på spåren, hittade en full aussie som passade perfekt eftersom vi drack upp vår på vägen dit, och promenerade hemåt.
 

måndagshäng

Kategori: Livet

En måndag i början av juni hade vi måndagshäng.
Vi köpte med oss mat och satte oss på en gräsplätt i västertorp.Så satt vi där och hade det trevligt.Sen sa jag hejdå till detta fina gäng.Gick förbi betongblommor
Och åkte och drack öl med dessa stjärnor.
 

vanessas födelsedag

Kategori: Livet

I mitten av april fyllde Vanessa år!
Så jag, Max och Evelina åkte hem till detta glada födelsedagsbarn.Gissar på att Max förklarar hur nåt funkar här.
Vi gav Vanessa massa högtalare så att hon skulle kunna bjuda oss på fest.
Sen gick vi till tunnelbanan och väntade i solen. Tänk va najs med strålande sol klockan 18.Vanessa skrattade så att hon grät och vi åkte till Svenska Hamburgerköket och åt middag.
Supermätta satte vi oss på tunnelbanan
och åkte vi till medis där vi tog bandfoton och väntade på att fler vänner skulle ansluta.Vi gick till bara enkelt och drack massa öl och hade det fint.
Och sen var kvällen och Vanessas födelsedag slut.
 

Sommaren i paradiset

Kategori: Analogt

Siri har sitt landställe på Gotland och i somras bestämde jag och Torbjörn att det var läge att hälsa på. Torbjörn var redan på ön så efter en evighetsnatt med jobb satte jag mig på båten och sov hela vägen till visby.Det var supervarmt och jag fick vänta på att bussen skulle komma i alldeles för många timmar. Men till slut var det kväll och jag var framme i Ihre.Siri bor i ett underbart hus och varje kväll åt vi middag under de kulörta lamporna på altanen.
En dag cyklade vi iväg på äventyr till den lokala masten och en övergiven kyrkoruin.På det lokala värdshuset var GB husölen och en kväll spelade ett reggeacoverband och alla dansade.På dagarna spelade vi minikubb, klappade hästar, fikade, solade och kollade på Beck.Och på kvällarna drack vi öl och såg solnedgången vid vattnet, spelade kort, drack drinkar och lyssnade på dålig musik.Det var så himla underbart så vi vaskade våra biljetter hem och stannade i tre dar mer än planerat.
 

popaganda dag 2

Kategori: Festival

För ett tag sedan var det sommar, sol och Popaganda! Här är dag 1 och nu är det dags att kolla in dag två. Åh jag gjorde en film om det också! Här är den.
Dag två började, precis som dagen innan, med Ebba, Axel och öl i solen utanför området.
Vi kom in på festivalområdet lagom till Maja Francis sista låt. Sen spelade Joel Alme och halva sveriges popelit såg på från sidan av scenen.
Vi gick till ölområdet och Ebba insåg att hon och Norrlands var meant to be.
Sen kom Max och Evelina!!
Urban Cone spelade och det passade perfekt i solen.
Vi gick till ölområdet och hittade hela gänget!
Kolla massa bra kompisar <3
Herrarnas konstsim leverade även dag två.
Sen kollade vi på Amason som är bäst och supercoola Mapei.
På vår bucket list för dag två stod det att vi behövde hänga på den så kallade strandbaren. Så sagt och gjort.
Vi gjorde oss kvällsfina med flätor och glitterstenar.
Loso var loso.
Hela festivalen avslutades med Seinabo Sey och herregud va bra hon är!
Det var mängder av gästartister och allt var fantastiskt.
Fortfarande ställda efter det mäktiga avslutet tog vi gruppbilder och sa tack för i år Popaganda.
Vi åkte till Lighthouse där det för ovanlighetens skull inte var proppat med folk.
så dansgolvet blev vårat och alla var med på limbo.För att göra kvällen komplett hade dessutom världens finaste Diana kommit hem från barcelona också!Och efter timmar av dans tog kvällen slut och stockholms finaste festivalhelg var över.