iris

Borde vi sätta upp gardinen innan vi blir apeshit

Kategori: Analogt

Här kommer ett gäng analoga bilder från när vi var i berlin i februari.
Öl drack vi mest hela tiden. Till exempel på mysiga morgenrot eller vid köksbordet i vår lägenhet.En dag åkte vi till ett övergivet äventyrsbad och vandrade runt i ruinerna.
Kompisar på väg till klubben och på väg hem från klubben.
Adrian, Fredrika och en halv Felix på Cassiopeia.
Vi dansade till funkmusik och spelade foosball med tyska killar.Vinkade av Mirjam klockan kvart i sex på morgonen.Av ren magi lyckades vi få fyra gästlisteplatser till bästa Seinabo Sey.
En dimmig synthklubb och ett gruppfoto på väg till nästa klubb.Adrian, Hilda och Nora på en bakgård när fyllan tagit över och det var dags att gå hem.En underbar innergård på en asnajs technoklubb.Martin och Julian hälsade på med en låda Becks.Och vi hängder supermycket på gubben. Fina tider!
 

När det fortfarande var sommar

Kategori: Analogt

Det fanns en tid när trump inte var usa's president och stockholm inte var begravt i snö. Augusti hette den tiden och den var tusen gånger trevligare än den här vi har nu.En onsdag hade PNKSLM Recordings fest på trädgården och vi dansade, drack öl och såg på sudakistan.En torsdag var det sofo-night och jag hängde med dessa finingar på Grandpa.En annan torsdag var det fashion night med dessa babes. Här är erica precis på väg att kasta tillbaka en pingisboll som kom flygandes.En lördag var vi livets gäng i vitan tills klockan var tre och vi gick på open air.Och en söndag dagen efter fikade jag med Axel och Johanna innan jag mötte Erica och åt pizza i solnedgången.
 

Thee Oh Sees

Kategori: Analogt

En tisdag i mitten av augusti hade jag mängder av saker att göra. Så istället låg jag i min säng och lyssnade på radio. Jag hörde en låt som lät bra och såg att det bandet skulle spela på strand samma kväll. Så då gick jag dit!Holy var förband.
Och jag hängde med nora och nora.
Sen började Thee Oh Sees som visade sig vara helt sjukt bra. Två astajta trummisar och mängder av energi. SJUKT bra!
Och efter en efterspelningenöl var tisdagskvällen slut och det var dags att åka hem. Fint med spontana utflykter på tråkiga tisdagar!