iris

23 augusti

Kategori: Dans

Igår gick jag på tidernas mest onödiga föreläsning på arbetsförmedlingen sen gick jag hem och sov (nää det gjorde jag faktiskt inte). På eftermiddagen åkte jag till Slussen där jag mötte upp mina föräldrar. Vi satte oss på bussen och åkte till vitan där vi köpte thaimat och skulle kolla på dans. Hela augusti anordnar nämligen Parkteatern massa fina dansföreställningar där i Vitabergsparken.
Igår var det Kungliga Baletten och precis som vi förväntade oss så var det tåspets och tyll. Underbart!Sen ville de visa att de kan mer än klassiskt och visade därför ett modernt nummer som delvis var helt utan musik och när det väl var musik var det typ en tysk manskör...När allt var slut vandrade vi in mot medis där jag mötte upp den här bruden som drack söta drinkar ur syltburkar.Hampus och Julian var de enda som märkte att jag försökte ta foto på dem för alla pratade så mycket. Supertrevligt hade vi det och sen slog klockan tolv och då var det dags att åka hem. Nu ska jag göra mig iordning och sen ska vi gå över till våra grannar som ska ha fest, hoppas det blir kul.
 

Livet är en fest

Kategori: Fest

I slutet av april fick jag en uppgift som gick ut på att göra en film om mig själv. Så under några dagar filmade jag i princip allt som jag var med om. Tyvärr var det väldigt mycket som inte fick vara med pga begränsad längd på filmen. Men det var en vecka med mösspåtagning (saknar det folket så himla mycket!!), valborg, öldrickande, dans och mys på Kastellholmen.

Stockholm kulturfestival

Kategori: Festival

Den här veckan är det Stockholm Kulturfestival så i förrgår så begav vi oss till Gustav Adolfs torg där det skulle vara Andy Warhol fest.Jag hade blå ögonskugga kvällen till ära.Mando Diao spelade låtar från sin skiva Infruset vilket vi tyckte var lite tråkig och sen var det en tributekonsert till Velvet Underground med Ebbot, Nina Persson och Magnus Carlson.Supertrevligt var det. Sen vandrade vi runt lite, hade konstiga smskonversationer som ledde till ännu konstigare samtal och det var den kvällen.Igår gick vi till Brunkebergstorg för att kolla på Pelle Ossler (Thåströms gamla gitarrist). Längst fram stod det mest massa fotografer med superobjektiv.Det var galet bra och väldigt mäktigt.Publiken var dessutom så himla underbar, massa olika sorters människor som bjöd på en hel del skratt.Sen gick vi till en bar som först kändes hemsk men efter ett litet tag ganska mysig. Nu ska jag försöka hitta något att äta och sen är det Miss Li på Gröna Lund. Jag älskar när det händer roliga saker såhär hela tiden.
 

Under en bro

Kategori: Analogt

En kväll för ett tag sedan vandrade vi i mörkret för att gå på fest.Vi satt på marken under en bro och drack billig öl. Det eldades i tunnor och allt känndes bara så himla underground och underbart.
Jag har ärligt talat ingen aning om vem det här är men kul hade vi iaf.
Jag och Fredrika försökte se coola ut och Adrian och Hampus myste.
Klockan typ fem gick vi hem efter en soft, ovanlig och rolig kväll. Jag menar hur kan en inte älska en varm sommarnatt under en bro med billig öl i en buss, massa trevligt folk och softa djs?
 

En blå bomb

Kategori: Analogt

Jag har nyligen framkallat några filmrullar och fått vår scanner att fungera så jag är rädd för att jag under de närmaste dagarna kommer att bjuda på lite av en bildbomb. Börjar med en månad genom min Diana.En solig dag i maj fylllde Adrian år och det firade han med picknick vid denna fina kyrka i Vitabergsparken.Det kom en random man som började spela gitarr och sjunga för oss, det var trevligt.Om en kollar noga går det att se den här båten i bilden ovanför också.En kväll vandrade vi längs Hornsgatan och gick förbi den här coola soptunnan.Vi var nämligen påväg till Fredrikas oförglömliga skiva. Jag tror att det är hon på bilden, men det går aldrig att veta något säkert med den här kameran.
Dagen efter min student hade Burnt Out Punks premiär för sin nya show (den övre bilden) och sen var det fest som fester sällan är. Allt jag tänker säga är att folk strippade.. åh och jag var där med mina föräldar. Det var den månaden, snart ska jag berätta om lite nyare äventyr.
 

Ett bröllop

Kategori: Foto

För ett år sedan var jag på bröllop. Det var en familjevän som gifte sig så jag, mamma, pappa och alla våra vänner åkte ut till deras landställe i sommarvärmen.
På vägen ner till bryggan där vigseln skulle ske fick vi hälsa på både nya och gamla bekantskaper.Jag är ju en sådan människa som föredrar att fota det som inte exakt alla andra fotar och tycker att det är roligt att ha med bilder där bruden nästan snubblar och inte bara när allt flyter på som det ska.Men det var en väldigt fin cermoni ute på bryggan fylld med skratt och lite tårar.
Det var så himla fint på bryggan i solen precis som de hade hoppats på.Såhär såg jag ut med Fredrikas fina hatt som jag aldrig ville lämna tillbaka.
Efter att vi hade druckit lite champagne och minglat med jordgubbar så fick alla sätta sig i folks bilar och så åkte vi till lokalen där vi skulle spendera resten av kvällen.Brudparet fick aldrig en ledig stund och behövde alltid vara redo för ett foto.
Ett spännande samtal med ett par härliga strumpor och en fin tatuering.
Efter återsamling med tillhörande prat och skratt så gick vi in och satte oss.
Efter lite bärande av stolar så var det dags för middag och fina tal.
Asså tanten bak till vänster på den övre bilden är så himla söt!När middagen började lida mot sitt slut så var brudparet inte de enda som kysstes när alla klingade i glasen.Sen blev det dans och drinkar och allt möjligt kul tills natten blev till dag typ och alla gick och la sig.