iris

Popagandafilmen

Kategori: Festival

Igår avslutades Popaganda som ju är typ den härligaste festivalen som finns. Jag hade för ovanlighetens skull med mig min systemkamera och tog mängder av bilder som dyker upp här nån gång. Men jag passade också på att göra en liten film!
Så såhär var Popaganda 2015. Strålande sol, massa kompisar (som stundtals försvann), mängder av öl och sjukt mycket bra konserter. Cirka bäst alltså!
 

Hassle

Kategori: Livet

En torsdagskväll i mitten av juni gick jag och det här fina gänget genom regnet till Strand.
Erik Hassle skulle spela och eftersom att det var gratis tänkte vi att vi lika gärna kunde gå dit.
Efter några låtar kände jag, Felix och Julian att det inte var så jättebra och gick över och satte oss på Bar Brooklyn istället.Och när konserten var slut anslöt de andra.
Sen drack vi öl och hade kul.
Siri, Evelina och Torbjörn var också med men de satt bredvid mig och fastnade inte på nån bild. Här är iaf Felix och Erica.
Stämningen var på topp.Allt som allt en bra torsdagskväll.
 

CIRQUE CIRQUE

Kategori: Fest

Sista lördagen i maj var det dags för årets vårfest på Konstfack.Jag började kvällen med en födelsedagsmiddag för morfar innan jag åkte till Tell Us där bland annat Line väntade.Efter några öl hade mängder av kompisar anslutit och vi gick över till Konstfack där vi möttes av detta underbara.Det var cirkustema och jag hade med mig glitter att dekorera alla med.
Vi drack vin och öl och hade det bra.
Obs André i bakgrunden på dessa bilder är guld.Vi fick större delen av dansgolvet att vara med på limbo.Och efter timmar av dans var vi trötta och gick hem. Älskar konstfackfester!
 

En överraskningsfest

Kategori: Fest

I mitten av juni fyllde Hampus och Felix år!Detta behövdes givetvis firas så vi åkte hem till Max och Evelina och deras fina innergård.
Vi satte upp vimplar och ballonger i alla buskar.
Sen började vi grilla. Amanda fick bli grillmästare.Alltihopa var en överraskningsfest! Felix fick i uppdrag att ta med Hampus och Hampus skulle få dit Felix, båda ovetande om att de hade samma uppdrag. Vi gömde oss i buskarna och sprang ut och sjöng när de kom.
Efter att alla hade grattat och välkomnat Felix och Hampus återgick vi till grillandet.Och sen var det dags att äta!
Torbjörn satte bubbelkorkar på petflaskor och Felix var glad.
Runt långbordet satt vi och pratade om allt möjligt och hade det fint.
Evelina och Felix.
Jag och Sophie hade skrivit till varandra och planerat allt i flera veckor så stockholm visade sin bästa sida och bjöd på strålande solsken.
Adrian och Wilma var såhär glada.Max och Evelina blev en boll och Johanna och Ville var fina.
Fredrika gjorde en tårta och Vanessa och Ebba hade kul.
När det började bli mörkt packade vi ihop och satte oss på bussen till Charlies.Vi fick egentligen inte plats så de öppnade upp ena rummet bara för oss <33Och sen satt vi där och drack öl och pratade framtid tills klockan var ett och det var dags att åka hem.