iris

Ingen människa är illegal

Kategori: Fest

I lördags var det fest i den legendariska rågsvedslokalen. Det var Ingen människa är illegal som huserade så då åkte vi självklart dit.På scenen dansade några endast för att de kunde och fan va de kunde, helt sjukt bra!I resten av lokalen dansade de flesta andra.Vi drack billig öl, träffade människor, dansade och hade en allmänt grym kväll.Nu åker jag till Brighton i några dagar för att träffa Wilma! (!!!!!!)
 

KING KRULE

Kategori: Foto

Söndagen den 13 april spelade King Krule på Debaser Strand. Det var sjukt bra eftersom King Krule är helt galet cool och grym.

 

Konstfackfest

Kategori: Fest

I lördags var det lördag och lördag = fest.
Det var kul.

Kampsånger och efterfester

Kategori: Livet

I fredags åkte jag, Hampus och Adrian ut till Cyklopen där Stefan Sundström hade releasefest för sin nya skiva.
Det var sjukt bra och så himla härlig stämning! Kampsånger om att byta regering och krossa kapitalet.Killarna fick sina ölburkar signerade och sen begav vi oss tillbaka in mot stan för mer öldrickande.Och så fortsatte kvällen tills vi höll på att somna på en efterfest och åkte hem.
 

Vi har skapat ett spel

Kategori: Foto

En lördagkväll för ett tag sedan skulle vi gå på klubb. Men först skulle vi ta en öl och så fastande vi förstås där hela kvällen istället.Jag var glad och suddig.Vi bestämde oss för att skapa ett kortspel. Det fick heta Tell Us efter baren vi var på. Det är ett grymt spel och jag har reglerna nedskrivna på en servett som bor i min väska.Felix blev såhär glad av att spela det, och så fortsatte vår kväll som avslutades med den fantastiska utsikten från Nybohov.