iris

Filmen om Berlin

Kategori: Film

Den senaste tiden har det varit tillbaka till verkligheten med jobb, födelsedagar, onsdagsölar och söndagsmiddagar. Hur som helst så har jag gjort en film om tiden i berlin!Jag fick inte ta med mig kameran på konserterna och klubbarna vi gick på så här är ett lite rörigt hopplock av alla fina stunder, kompisar på besök och öl på gubben.
 

en svartklubb ett gig och en personalfest

Kategori: Analogt

En lördag i mitten av oktober var jag för ovanlighetens skull ledig. Det firade jag med middag hos ebba innan vi gick till charlies där våra vänner väntade.
Sen gick vi till en svartklubb där alla rökte inomhus och toaletterna var golvbrunnar i ett gammalt omklädningsrum. Det var hemskt och helt fantastiskt och vi dansade tills klockan blev morgon.Dagen efter satt vi runt ett bord på fru marias och drack kaffe innan vi promenerade hemåt omringade av höst.
En tisdag i början av november var jag och Torbjörn fulla klockan 20.00 och åkte rutschkana på mcdonalds. Sen gick vi till münchenbryggeriet och dansade till Jamie XX.
En måndag i mitten av december hade vi personalfest på strand. Efter några glas vin gick vi vidare till tigern där Jimmy och Niklas började allt med att sjunga forever young tillägnat vår chef. Sen fortsatte det.
 

Kompisar på besök

Kategori: Livet

Eftersom att vi var borta så länge och berlin ligger så nära så bestämde sig massa av våra vänner sig för att komma och hälsa på.Så efter två veckor själva gick vi en fredagsmorgon ner till alexanderplatz och mötte Felix som var besökare nummer ett.
Eftersom att klockan var typ nio så började vi dagen med att gå till ett cafe och äta frukost.
Sen gick vi hem och gjorde oss mänskliga innan det var dags att ge sig ut igen.
Vi åkte till ett superstort Humana men gjorde inga fynd.
På kvällen testade Felix spjälsängen som vi av oförklarlig anledning har i ett rum.Och så åt vi middag och spelade kort.
Dagen efter åkte vi till lördagsmarknaden på maybachufer i vanlig ordning.
Lite här och var i stan finns det fotoautomater så vi var givetvis tvugna att ta några foton. Sen gick vi och fikade på ett fik med underbar morotskaka.
Sen behövde vi åka till alexanderplatz för det var dags att möta upp nästa besökare. Fredrika och Mirjam!
Vi gick hem och testade hur alla skulle få plats i den lilla bäddsoffan, sen åt vi tacos och gick på klubb.