iris

Rhodos del 2

Kategori: Analogt

Det var en gång för länge sedan. När SD inte var Sveriges tredje största parti, solen sken och allt var fantastiskt. Mitt i denna sommaridyll som sommaren alltid är (bortsett från när den inte är så idyllisk..) så åkte vi till Rhodos! Del ett av denna resa kan ni läsa om här och nu är det dags för del två.
Torsdagskvällen gick ut på att dricka öl och ha kul.På fredagen var det dags för vårat stora äventyr. Här är hela gänget utanför hotellet.Vi var ju trots allt på en fjortisresa så vi hade inte så mycket val än att gå på en fjortis-pub crawl. För att komma in i rätt stämning poseade vi lite framför en spegel.Vi drack ur vattenpistoler (som inte innehöll vatten) på Grabbarna Grus.Såg Labyrint med en publik som bara bestod av skandinaver.Drack drinkar på Pepe's Bodega och sen mera dans på Grabbarna Grus. Det var minst sagt en erfarenhet och knappast något vi kommer göra igen, men det är alltid kul med gratis sprit och dans typ.
På lördagen var vi trötta och chillade på stranden hela dagen.
Det var vår sista dag och dessutom dagen innan Evelinas födelsedag så finkläderna fick åka på.
Vi åt middag på en fin restaurang i Gamla Stan där Evelina fick glass och födelsedagssång.Sen drack vi drinkar, fick vi vin av Milton på Systembolaget och chillade på hotellet. Jag gissar på att Lawin rappar Snabba Cash på denna bild. Ungefär så slutade våran resa. Dagen efter åt vi frukost hos Dina för att sluta cirkeln innan det var dags att åka hem och säga tack och hej till Grekland. Det var en sjukt rolig och oväntad resa som jag aldrig trodde att jag skulle åka på.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: