iris

MAXELINA 5

Kategori: Fest

För ett par veckor sen var det ju halloween!Jag började kvällen med att gå hem till Vanessa som stod och sminkade sig.Hon skulle vara han från Saw och Felix satte sig själv i arbete med att konstruera en trehjuling av aluminiumfolie medan jag började laga mat.Alex kom och vi åt.
Sen blev det sminkverkstad och Hampus kom.
Vi åkte till Liljeholmen där de här tre underbara satt och väntade.På bussen fortsatte sminkverkstaden. Felix var Draco Malfoy och enligt Hampus kräver det ett grönt ansikte.Kolla vilket gäng!Vi kom hem Evelina där hon och Max hade halloweenfest!De hade gjort superfint överallt! Badrummet var finast med uv-belysning och blod och spindlar överallt.
Sen blev allt mest mörkt och brusigt men folk minglade och dansade.
När klockan slog tolv blev det den 2 november vilket var själva anledningen till att vi var där. Max och Evelina firade nämligen 5 år som ett par!!!!! Max höll ett tal, alla applåderade och Evelina öppnade en enorm flaska bubbel.
Sen fortsatte festligheterna. Alex var ett skelett och Hilda var Kleopatra.Och så småningom åkte vi hem. Tack för en superfin fest med bästa människorna!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: