iris

Sol, strand och spelning

Kategori: Resor

Vår sista dag i Brighton inleddes med en frukost i solen.Bästa sättet att starta en dag på, right?
Sen vandrade vi iväg ner för backarna förbi kostymklädda män till en stor park där vi slog oss ner på en bänk.
Efter ett tag gick vi vidare in mot gatulivet och den alltid lika fina graffitin.
In i små vintagebutiker och ner till piren. Piren i sig var väl inte så speciell men området var jättefint.
Vi gick ner till stranden och satte oss på en uteservering och beställde Brighton-drickan nr 1: Crabbies. Det var så himla underbart!
När det blev kväll köpte vi asgoda hamburgare och gick tillbaka till piren.
Det var solnedgång och det var så vackert så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Så härligt också att det var en helt vanlig torsdag kväll men stranden var full av folk som hängde i solnedgången och drack öl med sina vänner. Som en sommarkväll fast i april.
Efter ett tag kom världens sötaste unge fram till oss och gav började ge oss stenar. Vi skrattade och tackade. När det var dags för barnet att gå kom mamman fram och frågade om vi ville komma på hennes spelning lite senare på kvällen (!!), klart vi ville.
Innan spelningen satte vi oss på en mysig pub som hade nordens flaggor i fönstrena och Tuborg som husöl.
Sen var det som sagt spelning. Det var så himla mysigt och så himla bra. Rachel Dadd heter hon och ni kan lyssna på henne här.
Vi satte oss på en pub där det typ bara var vuxna män och trevliga bartendrar (typ alla bartenders i Brighton är trevliga) och sammanfattade vår resa.Vid tre gick vi hem och hämtade våra väskor och gick ner till tågstationen, som var stängd vilket gav oss panik. Men sen öppnande den och vi satte oss på tåget till London och tillbaka hem till Stockholm.Jag är så ofantligt nöjd med denna resa och allt jag kan säga är: Åk till Brighton!
Ps. ursäkta för att det är så hejdlöst många bilder, är ju inte vidare bra på att välja saker.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: