iris

En weekend i London

Kategori: Analogt

För drygt en månad sen åkte jag och Mirjam till London i några dagar. Detta hände:Vi landade på en torsdag, hittade vårat vandrarhem, struntade i middag och gick till supermysiga The Lock Tavern där vi kollade på Brown Brogues och drack öl. På vägen hem köpte vi mat på McDonalds där vi träffade Craig som var "comedian" och stal en pommes frites av mig.
Dagen efter vandrade vi runt över hela staden. De fanns fina blomsterstånd överallt men vi hade ingen att köpa blommor till.Det hängde skor i telefonledningarna för att det är fint och Urban Outfitters var som vanligt supercoolt.Vi gick till Camden Markets och vandrade runt bland butikerna i Stables där vi köpte böcker och tröjor, och fotade fast man inte fick.
När vi kände oss klara med marknaderna tänkte vi att vi kunde gå in till stan, vilket vi gjorde. Förbi mängder av coola hus vandrade vi runt. Gick i klädaffärer på Oxford Street och letade peruker i Soho. Så småningom hamnade vi mitt emot London Eye och insåg att det inte var så himla långt till Tate Modern. Så vi gick dit och kollade på utställningarna som var gratis.

Sen åkte vi hem, köpte mat och förberedde oss för en festkväll.Klockan nio kom vi ner till baren som var full. Folk dansade överallt till och med på borden och jag kände att allt var så jävla najs.Helt plötsligt sa någon att det var dags att gå varpå alla (ALLA) gick ut. Jag och Mirjam fattade ingenting och följde efter. Det var tydligen pubcrawl och vi lyckades få de absolut sista biljetterna.Det var mängder av folk och tillsammans gick vi mot Barfly där något band spelade på övervåningen och vi hängde på nedervåningen. Vi träffade Alejandro som köpte öl till oss och blev kvällens kompis.Efter att vi hade dansat lite och druckit upp så gick vi vidare till Proud. På vägen träffade jag två amerikanska tjejer som var i London för att kolla på Arctic Monkeys (dog av avundsjuka). Efter en gratis shot och mer dans med bland annat Graham the actor var det dags att gå vidare till kvällens sista stopp, Koko.
På vägen träffade vi William som försökte prata svenska fast han inte kunde med oss.Det var Club NME vilket innebar att det var spelning, denna kväll med TedZed som var grym. Sen dansade vi med mängder av roligt folk i en evighet innan vi bestämde att resten av natten skulle spenderas på terrassen.På terrassen träffade vi massa människor från alla möjliga delar av världen. Bland annat detta franska par som jag verkligen inte sa mer till än "åh coolt att ni är franska".
Dagen efter tog vi sovmorgon, åt vi frukost på fik och vandrade runt i Islington halva dagen.Sen var det dags att åka iväg till Alexandra Palace för att gå på konsert vilket var själva anledningen vi ens var i London. Det var som en festival! Först var det ett stort rum där man kunde få ansiktsmålningar och köpa mat och öl.Sen gick man in i nästa rum som var precis lika stort och där spelade massa artister i sjukt många timmar. Det var galet najs!Allting avslutades med ett ett konfettiregn vilket är ett ultimat sätt att avsluta en kväll med.Dagen efter satt vi i solen och kollade på snygga människor innan vi åkte till flygplatsen och vidare ut på andra äventyr.
 

Kommentarer

  • Nora säger:

    fransmännen??? SHIT snygga

    Svar: JAG VET! så synd att jag inte hängde med dem
    Iris

    2013-12-02 | 11:29:11
    Bloggadress: http://warsaw.blo.gg

Kommentera inlägget här: